Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa julkisti tiistaina 23 pelaajan ehdokaslistan maailman parhaalle pelaajalle myönnettävän Kultainen pallo-palkinnon saajiksi. Ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovicin hirmuinen syysvire on nostanut hänet yhdeksi kuumimmista voittajasuosikeista.

Erityisesti Ranskassa on käynnissä kova kampanjointi sen puolesta, että Ibrahimovic syöksisi pokaalin neljä kertaa peräkkäin voittaneen Lionel Messin valtaistuimeltaan. Paris Saint-Germainissa leipänsä ansaitseva 32-vuotias supertähti ei kuitenkaan itse myönnä janoavansa palkintoa, vaan kertoo joukkueen edun menevän aina edelle.

– Harjoittelen joka päivä kovaa sen takia, että PSG saavuttaisi hyviä tuloksia. Olen erittäin iloinen pelatessani Pariisissa ja annan kaikkeni joukkueen eteen, Ibrahimovic painottaa.

– Joukkueen voitot ovat minun Kultainen palloni. Palkinnon voittaminen ei ole unelmani. Minun unelmani on voittaa pokaaleja joukkueen kanssa. Henkilökohtaiset palkinnot ovat pelkkä bonus, ruotsalainen nöyristelee goal.comin sivuilla.

Ibrahimovicin seura Paris Saint-Germain on tällä hetkellä Ranskan Ligue 1:n kärjessä tasapisteissä AS Monacon kanssa.