Arsenalin manageri Arsene Wenger unelmoi varmasti edelleen Liverpool-tähti Luis Suarezin hankkimisesta. Wenger näkee uruguaylaisessa huippupelaajan.

Arsenal yritti kovasti saada kärkimiestä viime kesänä. Lontoolaisseura teki miehestä jo legendaariseksi muodostuneen 40 miljoonan ja yhden punnan tarjouksen, mutta Liverpool piti sinnikkäästi tähdestään kiinni.

Wenger pitää Suarezia suuressa arvossa – eli ei olisikaan suuri yllätys, jos ranskalaisluotsi jatkaisi pelimiehen tavoittelua.

– Luulen, että jokainen puolustaja Englannissa vihaa pelata häntä vastaan. Hänellä on vahva ja provokatiivinen persoona. Sen informaation perusteella, mitä olen hänestä koonnut, hän vaikuttaa päivittäisellä tasolla hyvältä työkaverilta, Wenger kehui ranskalaisen Telefootin haastattelussa ESPN:n mukaan.

– Hän on paitsi kunnioittava, mutta hän myös rakastaa treenaamista. Hän on enkeli. Kentällä hän muuttuu demoniksi. Me kaikki unelmoimme tuollaisista pelaajista, Wenger myönsi.

Suarez nousee varmasti siirtokeskustelun pariin jälleen ensi kesänä. Liverpool yrittää varmasti pitää maalitykin riveissään ja virittelee kenties uutta sopimusta.

Tällä kaudella Suarez on iskenyt Valioliigassa jo komeat 17 osumaa, vaikka pelejä on takana vasta 11.