Celticin manageri Neil Lennonin mukaan skottiseura on suunittelemassa tammikuista kauppaa siirtomarkkinoilla. Tämä saattaa vaikuttaa Teemu Pukin asemaan joukkueessa.

Daily Record -lehden mukaan Lennonin kiikarissa on kärkimies sekä pelintekijä. Celtic käytti jo aiemmin 5,4 mljoonaa puntaa Teemu Pukkiin, Amido Baldeen ja Mo Banguraan, mutta kolmikko ei ole onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla.

Celtic etsii edelleen korvaajaa Gary Hooperille, jonka maalisaldoon kukaan uusista tai vanhoista nimistä ei ole pystynyt vastaamaan.

– Ei ole kysymystäkään, että tarvitsemmeko Hooperille paikkaajan. Tarvitsen laatua hyökkäyspäähän. Se tekee todella eron, Lennon sanoi lehden mukaan.

– En ota keneltäkään pelaajalta täällä mitään pois. Mutta parantaaksemme meidän on löydettävä joku, joka on laadukas kaikilla tasoilla ja tekee maaleja, Lennon jatkoi.

Pukin maalihanat ovat Celticissä kuivuneet lupaavan alun jälkeen. Skottilehdistössä Pukin otteita on arvosteltu kovin sanoin. Jos Celtic lähtee hyökkäjäkaupoille, voisi se vaikuttaa Pukin peliminuutteihin entisestään.

Celticin tammikuisista siirtosuunnitelmista kertoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.