Inter tähyilee PSG:n kärkimiehen palveluksia

© Kuva: Getty Images

Inter Milan on iskenyt silmänsä PSG:n hyökkääjä Ezequiel Lavezziin, kertoo Tuttosport.

Lavezzi on noussut lähteen mukaan Serie A -seuran ykkösvaihtoehdoksi siirtomarkkinoilla tammikuussa. Inter etsii kovan luokan hyökkääjää, sillä Diego Milito on loukkaantumisen vuoksi sivussa eikä kesähankinta Ishak Belfodil ole pystynyt vastamaan odotuksiin.

PSG ei silti välttämättä ole kovin halukas myymään pelaajaansa, vaikka Lavezzi itse voisikin olla avoin paluulle Serie A:han. Argentiinalainen on viime peleissä joutunut tulemaan kehiin vaihtopenkin kautta, joten kärkimies kaipaisi varmasti lisää vastuuta. Seuraavat pari kuukautta voivatkin olla siirron kannalta merkittäviä.

Lavezzi siirtyi PSG:hen kesällä 2012 Napolista. Tällä kaudella mies on tehnyt yhden maalin Ranskan liigassa.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!