Real Madrid -luotsi: ”Atletico Madrid ja Barca suosikkeja”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin pääkäskijä Carlo Ancelotti pitää viiden pisteen takamatkaa sen verran suurena, että nostaa Atletico Madridin ja FC Barcelonan La Ligan voittajasuosikeiksi.

Sunnuntaina valkopaidat eivät antaneet kaksikolle ainakaan lisää siimaa, sillä Real Madrid taisteli Valenciasta 3-2-vierasvoiton.

– Se oli vaikea matsi ja pärjäsimme hyvin. Meidän täytyi pitää korkea tempo, ja me lakkasimme tekemästä niin ensimmäisen maalin jälkeen, mutta halusimme epätoivoisesti voittaa. Ihan loppuun asti. Ja me onnistuimme tästä. Tulos oli elintärkeä, Ancelotti muistutti espanjalaisen AS-lehden mukaan.

Atletico Madrid ja Barcelona ovat kerryttäneet viiden pisten kaulan, mikä ei ole ihan mitätön ero.

– Se ei ole pieni marginaali. Tämänpäiväinen peli oli tärkeä voittaa, koska meillä oli paljon paineita. Aloitimme ottelun kahdeksan pisteen takamatkasta, eikä se ollut helppoa. Olen tyytyväinen kauden ensimmäiseen puoliskoon ja suhtaudun vuoteen 2014 toiveikkaasti. Joukkue työskentelee lujaa, ja meillä on paljon laatua. 2014 voi olla erittäin hyvä vuosi Madridille, Ancelotti jatkoi.

Ancelotti palasi toimittajien ohjaamana vielä Barcan ja Atletico Madridin suosikkiasemaan:

– He johtavat meitä viidellä pisteellä ja ovat suosikkeja, mutta suhtaudun optimisesti kauden jälkimmäiseen puoliskoon, Ancelotti kiteytti ajatuksiaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.