Hollannin maajoukkuetta vielä kesän MM-kisojen yli luotsaava Louis van Gaal vahvistaa, että Tottenham lähestyi häntä managerin pestistä loppuvuonna 2013.

Seura antoi kenkää Andre Villas-Boasille ja kontaktoi mahdollisia korvaajia samoihin aikoihin. Lopulta taustalta noussut Tim Sherwood nostettiin ykköseksi ainakin loppukauden ajaksi.

– Jokainen tietää sen, joten voin myöntää sen, van Gaal kommentoi Sky Sportsille Tottenham-linkkiä.

– Mutta en halua työskennellä sekä maa- että seurajoukkueessa yhtä aikaa. Pitää näyttää esimerkkiä pelaajille, että heidänkin täytyy keskittyä maajoukkueeseen. Sen täytyy olla minullekin pääasia.

Kotimaassaan Ajaxia, Espanjassa Barcelonaa sekä Saksassa Bayern Müncheniä luotsannut Van Gaal kuitenkin myöntää, että Valioliiga kiinnostaa jatkossa, koska hän ei ole siellä aiemmin valmentanut.

– Kieltäydyin Tottenham-pestistä, mutta ehkä tulee vielä toinen mahdollisuus. Tämä on hankalaa valmentamisessa. Kun olet itse vapaa, ei välttämättä ole vapaita paikkoja – ja toisin päin. MM-kisojen jälkeen saatan lopettaa urani tai ehkä, jos Valioliigasta löytyy sopiva paikka, aion pohtia sitä mahdollisuutta.