Draamaa ei keskiviikon Mestarien liigan kohtaamisesta Arsenalin ja Bayern Münchenin välillä puuttunut. Molemmat joukkueet onnistuivat missaamaan rankkarin ja Arsenalin ykkösvahti Wojciech Szczesny ajettiin ulos.

Ottelu päättyi Bayernin 2-0-vierasvoittoon Toni Kroosin ja Thomas Müllerin maaleilla. Arsenal-valmentaja Arsene Wengerin mielestä ottelun todellinen ratkaisu nähtiin, kun italialainen erotuomari Nicola Rizzoli ajoi Tykkimiesten vahdin ulos Arjen Robbenin teatraalisen kaatumisen seurauksena.

– Italiassa tällaisista rikkeistä ajetaan ulos. Minusta maalivahtimme vain meni palloon. Hän kosketti Robbenia, joka otti tilanteesta kaiken irti. Sanoin sen Robbenillekin. Hänellä on riittävästi kokemusta näihin tilanteisiin, Wenger muotoilee.

– Uskon, että toinen puoliaika oli tylsä neutraalien katsojien mielestä. Se oli yksisuuntaista liikennettä. Tuomari teki ratkaisun, joka tappoi pelin.

Arsene Wenger suomi myös kotijoukkueen rankkarin hassannutta Mesut Öziliä. Valmentajan mielestä Özil ei enää palannut tasolleen missatun pilkun jälkeen.

– Rankkari vaikutti häneen. Hän paloi halusta pelata hyvän ottelun. Hän pudisteli päätään vielä 5-10 minuuttia myöhemmin, joten se vaikutti valtavasti hänen peliesitykseensä. Meidän olisi pitänyt upottaa se rankkari tänään, Wenger murehti ottelun jälkeen.