Legendaarinen brasilialaispuolustaja Roberto Carlos kehuu estoitta vanhaa pelikaveriaan, muutama viikko sitten AC Milanin päävalmentajana aloittanutta Clarence Seedorfia. Herrat pelasivat yhdessä Real Madridissa vuosina 1996-2000 ja jo tuolloin Seedorf oli brasilialaisen mielestä todellinen johtaja.

– Hän oli kentällä aina johtaja. Hän halutti opettaa kaiken jokaiselle, Roberto Carlos kertoi La Gazzetta dello Sportille.

40-vuotiaalla, nykyisin Turkin liigan Sivassporia valmentavalla legendalla ei silti ole Seedorfista ainoastaan positiivisia muistoja.

– Asuimme samassa talossa puolitoista vuotta. Hän vietti aina kylppärissä kolme tuntia laittamassa hiuksiaan jollain kaamealla voiteella. Se oli sietämätöntä, brassi muistelee.

Roberto Carlos nimeää omasta mielestään maailman parhaiksi pelaajiksi kaksi entistä seurakaveriaan, Zinedine Zidanen ja Ronaldon. Jälkimmäiseen hänet joskus sekoitettiinkin.

– Olin kerran ravintolassa Madridissa, kun minua lähestyi nainen pyytäen ”Ronaldo, Ronaldo, saanko nimmarisi?”. Tietenkin suostuin. Kun hän tajusi, etten ollutkaan Ronaldo, hän haki poliisin paikalle. Minun piti selvittää virkavallalle, että kyse oli vain vitsistä, Roberto Carlos naureskelee.