HJK:n ottelut jatkuvat keskiviikkona Tallinnassa. Helsinkiläisten mielissä on hakea varmasti hiukan revanssia viime kesästä.

Edellinen Tallinnan-matka oli HJK:lle karvas, kun helsinkiläiset kärsivät Nömme Kaljulle tappion Mestarien liigan karsinnassa. Tällä kertaa Tallinnassa on vastassa FC Flora, joka sijoittui Viron pääsarjassa viime kaudella neljänneksi.

– Odotukset ottelun suhteen liittyvät erityisesti puolustuspelaamiseen. Ollaan jonkun verran katseltu edellisiä pelejä nauhalta ja tässä pelissä pyrimme kehittämään sitä tiiviimmäksi ja selkeämmäksi. Tänään viimeksi (tiistaina) harjoituksissa harjoiteltiin tunnin verran puolustukseen liittyviä asioita. Painopiste on siinä, toteaa päävalmentaja Sixten Boström seuran verkkosivuilla.

HJK:lla on ottelusta paljon poissaoloja alle 21-vuotiaiden lähdettyä KOMIA-turnaukseen. Lisäksi Demba Savage, Veli Lampi ja Emerik Grönroos jättävät reissun väliin, kun taas paluun miehitykseen tekee Sebastian Sorsa. Viime viikolla mukana olleet testipelaajat eivät ole mukana keskiviikon ottelussa.

– Varmasti nämä poissaolot tarkoittavat, että nuorille pelaajille on luvassa vastuuta, ilmoitti Boström.

Ottelu alkaa EJL Jalgpallihallissa kello 14.00 alkaen.