Manchester United nappasi tammikuussa Juan Matan Chelseasta riveihinsä. Nälkä siirtomarkkinoilla ei silti ole läheskään vielä tyydytetty, kirjoittaa Daily Star -lehti.

Daily Starin mukaan ManU nimittäin haluaa PSG:n tähtihyökkääjä Edinson Cavanin riveihinsä. Pariisilaisseuran maalitykki oli jo tammikuussa Unitedin kiikarissa, mutta tuolloin kaupanteko tyssäsi nopeasti ranskalaisten vastustukseen.

PSG-luotsi Laurent Blanc sai tammikuun siirtoikkunassa soiton Old Traffordin entiseltä pomolta Alex Fergusonilta. Blanc kuitenkin linjasi, ettei Cavani ole myynnissä tammikuussa eikä myöskään tulevaisuudessa.

Vastarinnasta huolimatta manageri David Moyes on luottavainen, että saa hankittua pelaajan ennen seuraavan kauden alkua. Siirto ei missään nimessä tulisi ainakaan halvaksi, sillä PSG:llä ei ole mitään syytä luopua miehestään. Ja rahaa PSG:n takana riittää yltä kyllin.

Cavani saattai itse kuitenkin olla halukas siirtoon. Ainakin pelaajan tyytymättömyydestä on liikkunut huhuja, vaikka pelikentällä on kulkenutkin.