Maineikas italialaistoppari Paolo Maldini on kritisoinut kovin sanoin entisen seuransa AC Milanin viimeaikaista kehitystä. Maldini on ärtynyt Milanin umpisurkeaan kauteen.

– He ovat tuhonneet minun Milanini. Sisälläni on vihaa ja pettymystä. Ei niinkään tulosten takia, vaan pikemminkin, koska minusta tuntuu, että kaikki, mitä on työllä ja tuskalla rakennettu viimeisen kymmenen vuoden aikana, on heitetty hukkaan, Maldini surkuttelee Gazzetta dello Sportissa.

AC Milan on Serie A:ssa parhaillaan vaatimattomasti vasta yhdennellätoista sijalla. Mestarien liigasta se putosi neljännesvälierissä Atlético Madridia vastaan.

Erityisesti Maldinia nyppii Italian ex-pääministeri Silvio Berlusconin tyttären rooli seurassa. Barbara Berlusconi häärii AC Milanissa varapuheenjohtajan roolissa.

– En usko, että hänellä on aavistustakaan jalkapallosta tai jalkapalloilijoista, Maldini pamauttaa.

Nyt 45-vuotias Paolo Maldini pelasi koko pelaajauransa AC Milanissa. Seuran ja Italian maajoukkueen pitkäaikainen kapteeni voitti puna-musta-raidoissa pelaamansa 24 kauden aikana mm. seitsemän Italian-mestaruutta sekä viisi kertaa Mestarien liigan.