Bayern München eteni odotetusti Mestarien liigan puolivälieriin otteluparista Arsenalia vastaan yhteismaalein 3-1.

Bayern oli voittanut avausosan Lontoossa 2-0. Avausvoittoa siivitti yli puoliajan miesylivoima. Kotipelissä joukkue hallitsi peliä selvästi avausjakson, mutta tauolle mentiin maalittomassa tilanteessa.

Ottelu sai jo ratkaisun, kun Bastian Schweinsteiger oli unohdettu vapaaksi rangaistusalueelle ja tämä ei erehtynyt 64. minuutilla.

Arsenal kuitenkin tasoitti ottelun vain kolme minuuttia myöhemmin. Lukas Podolski ampui pallon voimalla pienestä kulmasta maaliin.

Tilannetta edelsi Podolskin tekemä kyseenalainen selästä tullut kontakti, millä Bayern-pakki Philipp Lahm pelattiin ulos tilanteesta.

Arsenal sai vielä pariin kertaan luotua vaarallisia paikkoja vastustajan päätyyn, mutta joukkue ei onnistunut maalinteossa. Lisäajalla Bayernille vihellettiin vielä rankkari, kun Arjen Robben kaatui köykäisestä kosketuksesta.

Arsenal-vahti Lukasz Fabianski kuitenkin torjui Thomas Müllerin yrityksen.

Toinen osaottelu päättyi täten 1-1-lukemiin ja Bayern eteni kuitenkin jatkoon yhteismaalein 3-1.

Illan toisessa kamppailussa Atletico Madrid kaatoi AC Milanin 4-1-lukemin ja espanjalaisseura eteni puolivälieriin yhteismaalein 5-1.

Huipputarjous: Pelaa TÄNÄÄN CL-matseihin 50€ riskitön veto Nordicbetille!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!