Italialaislehti Il Messaggero on paljastanut saksalaishyökkääjä Miroslav Klosen olevan halukas jatkamaan uraansa Serie A -seura Laziossa. Kesällä 2011 Lazioon siirtynyt Klose viihtyy erinomaisesti Roomassa ja perhe onkin katsellut kaupungista suurempaa kotia.

– Viihdyn täällä hyvin ja olen yhä hyvässä kunnossa. Uskon voivani pelata huipputasolla vielä kaksi vuotta, Klose kertoo.

Jatkosopimuksen yksityiskohdat sopimuksen pituutta ja Klosen palkkaa koskien ovat yhä sopimatta. Lehden mukaan on kuitenkin selvää, ettei Klosen kohdalla puhuta ainoastaan peliuran päättämisestä Lazion riveissä. Miehen toivotaan jatkavan seurassa myös peliuran jälkeen. Sopimuksesta on määrä neuvotella ensi viikon keskiviikkona.

Roomassa toivotaan kesällä 36 vuotta täyttävän maalitykin jatkavan Laziossa seuran managerin roolissa peliuran päätyttyä. Klose itse on myöntänyt olevansa kiinnostunut myös valmentajan hommista. Miljoonatarjouksia Klose on saanut niin Kiinasta, Qatarista kuin kotimaastaan Saksastakin, mutta Lazio tuntuu johtavan kilpajuoksua suoranmitalla.

Klose on viimeistellyt Laziolle tällä kaudella kuusi maalia 19 ottelussa. Kesän MM-kisoissa hänellä on mahdollisuus nousta brasilialaisen Ronaldon ohi MM-kisojen kautta aikain parhaaksi maalintekijäksi.