Borussia Dortmundin päävalmentaja Jürgen Klopp on vahvistanut, että joukkueen pitkäaikaisloukkaantunut keskikenttäpelaaja Ilkay Gündogan ei enää tällä kaudella tositoimiin palaa. 23-vuotias Gündogan on pelannut viimeksi elokuussa ja on sen jälkeen kuntouttanut kipeää selkäänsä.

– Meidän täytyy vain odottaa. Paluuseen tällä kaudella aika ei enää riitä. Toipumisprosessissa ei ole tapahtunut merkittävää muutosta, Klopp totesi Dortmundin lehdistötilaisuudessa Bundesliigan virallisten sivujen mukaan.

Kahdeksan A-maaottelua pelanneelta Gündoganilta jäävät varmuudella myös kesän MM-kisat väliin.

Borussia Dortmund kohtaa lauantaina Bundesliigan ”saksalaisessa klassikossa”. Ottelun ajankohta on Kloppin mukaan kaukana optimaalista, sillä joukkue pelasi tiistaina kuluttavan Mestarien liiga -ottelun Real Madridia vastaan.

Seuraavana tiistaina puolestaan edessä on Saksan Cupin välierä Wolfsburgia vastaan – toisin sanoen Dortmundin ainoa tilaisuus voittaa kaudella jotain.

– München-pelin ajankohta on suorastaan häikäisevä Madridin ja Wolfsburgin välissä. Emme matkusta Müncheniin lahjoittaaksemme mitään. Mutta jos seuraavia kahta peliä ajattelee, on tiistain cup-välierällä suurempi merkitys, Klopp toteaa seuran kotisivuilla.