Valioliigan voitosta pitkän tauon jälkeen taisteleva Liverpool on iskenyt silmänsä Real Madridin laitapuolustajaan Marceloon. Mundo Deportivon mukaan Liverpool on valmis maksamaan brassista 30 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Liverpoolin valmentaja Brendan Rodgers uskoo, että 25-vuotias Marcelo on ideaali vaihtoehto joukkueen puolustuslinjan vasemmalle laidalle. Kyseistä pelipaikkaa on pidetty Liverpoolin kokooonpanon ongelmakohtana.

Espanjalaislehti lyö lisää vettä kiukaalle kertomalla, että seurojen välisissä keskusteluissa jutellaan vielä paljon isommastakin kalasta. Real Madridin kerrotaan olevan kiinnostunut Valioliigan maalipörssiä ylivoimaisesti johtavasta Luis Suarezista. Suarezin vetovoima on niin voimakas, että Real tarjoaa uruguaylaisesta Liverpoolille muhkeaa 85 miljoonaa euroa sekä joko Fabio Coentraota tai Iscoa kaupan päälle.

Giganttinen tarjouskaan ei silti tyydytä Liverpool-luotsi Rodgersia. Valmentaja on nostanut lausunnoissaan Suarezin Leo Messin ja Cristiano Ronaldon tasolle ja todennut Suarezin ”voivan olla ensimmäinen pelaaja, josta maksetaan yli 100 miljoonaa puntaa” (120 miljoonaa euroa).