AS Roman urheilujohtajan Walter Sabatinin mukaan siirtohuhuissa oleva puolustaja Mehdi Benatia ei lähde halvalla seurasta.

Pelaaja on kertonut, että seuran tarjous uudesta sopimuksesta ei ole hyväksyttävä ja uutisoimme aiemmin viikolla, että pelaaja on FIFA.com:n mukaan ollut yhdistettynä Manchester Cityn, Arsenalin ja Barcelonan kaltaisiin suurseuroihin. (uutinen).

– Benatia on hyvä kaveri, jolla on vahvat periaatteet. Hän ei halua jättää Rooman faneja tai joukkuekavereitaan, Goal.com siteerasi Sabatinia.

– Olen sitä mieltä, että hänen vasen jalkansakin on 30 miljoonan euron arvoinen. Kokonaisuudessaan hintalappu on 61 miljoonaa euroa. Hän ei ole myytävänä ellei joku tarjoa tällaista summaa. Sellaisella rahalla voisimme parantaa ryhmäämme kokonaisuutena.

Pelaaja kokee seuran pettäneensä lupaukset

27-vuotias Marokon maajoukkuekippari kommentoi aiemmin seuran pyörtäneen sanansa sopimusasioissa. Mies siirtyi seuraan viime kesänä, koska uskoi projektiin, vaikka omien sanojensa mukaan hänelle oli rahakkaampia tarjouksia pöydällä.

Benatian mukaan hänen sopimustaan luvattiin tarkistaa mikäli joukkue voittaa mestaruuden tai etenee Mestarien liigaan. AS Roma palaakin seurajoukkueiden ykköskisaan Italian kakkosena.

Benatia haluaa ensisijaisesti jatkaa seurassa, mutta haluaa seuran pitävän aiemmat puheensa.