Chelsean pelaajat olivat valmiita myöntämään Atletico Madridin paremmuuden Mestarien liigassa.

Joukkueet kohtasivat keskiviikkoiltana välierävaiheessa. Chelsea pääsi isännöimään toista osaa 0-0-tasapeli allaan, mutta jatkopaikkaan asti Jose Mourinhon miehistö ei yltänyt. Vaikka Chelsea johti peliä 1-0, kääntyi tulos 1-3-tappioksi valioliigaseuran kannalta.

– Taistelimme kovasti päästäksemme finaaliin. Häviäminen välierässä sattuu aina. Olemme turhautuneita, mutta nostamme päämme ja käännämme katseemme seuraavaan haasteeseen, keskikenttäpelaaja Willian tokaisi Uefan verkkosivuilla.

Puolustaja David Luiz antoi myös tunnustuksen vierailijoille, mutta harmitteli hukattuja mahdollisuuksia.

– He olivat parempi joukkue ja ansaitsivat voittonsa. Yritimme parhaamme – osuimme tolppaan ja [Thibaut] Courtois torjui kerran pari loistavasti. Hallitsimme peliä ensimmäiset 40 minuuttia, mutta päästimme maalin ensimmäisen jakson lopussa. Ja sitten he sunnittelivat pelaavansa meitä vastaan vastahyökkäyksillä.

– Sitten he saivat rangaispotkun ja tekivät toisen maalin. Tätä on Mestarien liiga – molemmat joukkueet ovat isoja ja pelaajat myös. Atletico oli vahva pienissä asioissa, ja isoissa matseissa pienet asiat tekevät eron, Luiz tiesi kertoa.