FC Viikingit vei Helsingin paikalliskamppailun nimiinsä HIFK:ta vastaan maanantaina Ykkösessä. Heikosti kautensa aloittaneet vuosaarelaiset nauttivat voitosta täysin rinnoin.

– Pitää kiittää, että asenne meillä oli tänään kohdallaan ja se kantoi tähän peliin selvästi. Missään tapauksessa tämä ei vielä ole valmista, vaan töitä on vielä tehtävänä, mutta kyllähän tällaista onnistumista tähän väliin kaivattiin.

– Saimme laajalla rintamalla hyökkäyspäässä onnistumisia ja puolustuspäässä pidimme sen nollan, minkä saavuttamisesta tässä on paljon puhuttu, päävalmentaja Mika Sandberg kittelee seuran verkkosivuilla.

Viikingit vei ottelun nimiinsä 3-0-lukemin. Vuosaarelaisten maaleista vastasivat Niko Tirkkonen, Faton Seferi sekä Valmir Seferi.

Seuraavan kerran Viikingit pelaa Tampereella Ilveksen vieraana. Viikingit on voitosta huolimatta sarjataulukossa hännillä.

– Tämä oli kuitenkin meille nyt vain yksi peli, ja katse pitää kääntää nopeasti kohti lauantain peliä, jotta olemme silloin valmiina. Joukkueelle tämä oli tärkeä viesti siitä, että meillä on ne palaset, joita onnistumiseen tarvitaan. Tästä pitää ottaa se mukaan ja suunnata eteenpäin, Sandberg linjaa.

Katso ottelukooste sivuston yläosasta.