Chelseassa suurien paineiden alla koko pestinsä ajan ollut Fernando Torres sai uuden alun, kun mies lainattiin kahdeksi kaudeksi AC Milanin paitaan.

Torres tuli Chelseaan 50 miljoonan punnan siirtokorvauksella Liverpoolista talvella 2011, mutta ei missään vaiheessa lunastanut odotuksia.

Torres teki 110 otteluun vain 20 liigamaalia, kun Liverpoolissa osumia syntyi yli 60 jotakuinkin samassa ottelumäärässä. Miehen aikaa Lontoossa varjostivat useat suuret epäonnistumiset tärkeissä otteluissa.

30-vuotias hyökkääjä on nyt intoa täynnä uuteen seuraan saapuessaan.

– Olen todella iloinen Milaniin saapumisesta. En malta odottaa ensin lääkärintarkastuksen pääsyä ja sittemmin fanien ja joukkuekavereideni tapaamista. Uusi seikkailu odottaa minua, Goal.com siteerasi hyökkääjän kommentteja Milanon lentokentältä lauantailta.

– Olen puhunut päävalmentaja Filippo Inzaghin kanssa ja olen erittäin tyyväinen päästessäni pelaamaan hänen alaisuuteen. Hän oli loistava maalintekijä ja ymmärtää ehdottomasti millaisessa roolissa hyökkääjä kentällä on. Uskon saavani häneltä oppia ja apua.

Milan paikkaa Torresilla Liverpooliin myydyn Mario Balotellin jättämää aukkoa.