FC Hongan päävalmentaja Shefki Kuqi on rekisteröity espoolaisseuran pelaajaksi. Hyökkääjälegenda saatetaankin jo piakkoin nähdä tositoimissa Veikkausliigassa.

Hongan valmentaja Boris Wistuba vahvistaa SuomiFutis-sivustolle, että Kuqi rekisteröitiin pelaajalistalle maanantaina. Silti vielä tässä kohtaa Hongan valmennusportaassa ei olla päätetty Kuqin lopullista roolia.

Vaihtoehdot ovat suurin piirtein nämä: joko Kuqi ottaa enemmän vastuuta kentällä ja vähemmän sen laidalla tai jatkaa normaalisti valmennustehtävissä.

– Olemme leikitelleet ajatuksella, ei ollenkaan mahdotonta, Wistuba kommentoi sivustollemme Kuqin mahdollista esiintymistä viheriöllä.

– Kuqi on laittanut itsensä kondikseen. Hän olisi itse valmis menemään kentälle, olemme vähän rauhoitelleet häntä, Wistuba pyörittelee naureskellen.

Hongan seuraava peli on 14. syyskuuta Rovaniemen Palloseuraa vastaan vieraskentällä. Nähdäänkö Kuqi tuolloin jo kehissä?

– En pidä tätä todennäköisenä, Wistuba laskeskelee muistuttaen kuitenkin, että tilanne saattaa muuttua nopeaan.

Honka on tällä hetkellä Veikkausliigassa viimeisenä ja taistelee putoamista vastaan. Hongan hyökkäysarsenaali on kapea, sillä ryhmän ykköshyökkääjä Roni Porokara siirtyi eilen HJK:n riveihin.

Jaakko Käyhkö, Twitter: @JaakkoKayhko