Macoumba Kandji pääsee taas haistelemaan torstai-iltana Eurooppa-liigassa isojen pelien tunnelmaa, kun Torino tulee kyläilemään Töölöön. Jo aiemmin Kandji on päässyt nauttimaan pelimiesten seurasta.

Kandjilta löytyy kokemusta myös MLS-sarjasta ja New Yorkista. Isossa Omenassa pelaa Ranskan maajoukkuetähti Thierry Henry. 2009-2010 New York Red Bullsissa Henry oli edelleen oikeutetusti iso tähti ja on edelleen.

– On surrealistista ajatella, että lapsuusvuosiesi sankari kävelee pukukoppiin ja on joukkuetoverisi. Se oli kuin unelmien täyttymys, Kandji tunnelmoi Forza Italian Footballin haastattelussa.

Henry oli hieno esikuva nuorelle senegalilaiselle hyökkääjälle.

– Hän otti minut siipiensä alle, kertoi minulle kehityskohteistani. Hän aina sanoi, että sinulla on lahjakkuutta, mutta sitä on käytettävä kaiken aikaa eikä vain joskus. Aina kun menee kentälle.

Henry on edelleen kovan luokan pelimies:

– Joillain pelaajilla ikä ei ole tekijä, he ovat lahjakkaita. Tämä kaveri on uskomaton pelaaja. Hän voi todennäköisesti jatkaa pelaamista niin kauan kuin haluaa. Hänen liikkeensä ja kosketuksensa. Hän on omanlaisensa, Kandji kehuu.

Kaikki HJK-uutiset, Eurooppa-liigan lohkotilanteen ja otteluohjelman löydät erikoissivultamme.