MYPA taistelee vielä paikasta Veikkausliigaan – valitus urheilun oikeusturvalautakunnalle

© Kuva: Juha Tamminen
Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Myllykosken Pallo -47 ry on tehnyt Urheilun oikeusturvalautakunnalle valituksen Palloliiton liigalisenssikomitean 9.1.2015 tekemästä päätöksestä, jolla MyPalta evättiin oikeus pelata Veikkausliigassa kaudella 2015. MYPA tiedottaa asiasta verkkosivuillaan.

MYPA ei saanut liigalisenssiä taloudellisten syiden vuoksi. MYPA pohjaa valituksessaan seurojen yhdenvertaisuuden toteutumattomuuteen. Lisäksi esiin ovat nostettu menettelytavat ja lisäselvitysten jättäminen osittain huomioimatta.

– Järjestelmän toimivuudesta ja oikeudenmukaisuudesta on oltava mahdollisuus saada tietoa. Asioistamme päättävien tahojen on arvioitava omaa työtään ja työnsä tuloksia, MYPA linjaa tiedotteessaan.

Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!