Molden toppari Joona Toivio on avannut pelikautensa. Vuoteen lähdetään kovin odotuksin.

Molde avasi kautensa tasapelillä La Mangassa Hammarbytä vastaan.

– Leirimme oli enemmänkin harjoittelua ja perjantaina matkaamme takaisin Moldeen. Tästä se sitten alkoi, tämän leirimme pääpaino oli harjoittelussa, mutta oli hyvä päästä myös pelaamaan. Pelissä oli hieman huono kenttä ja koko tapahtuma oli tyypillinen harjoituspeli. No yksi pinna plakkariin ja tästä on hyvä jatkaa, Toivio kertoo pelaajatallinsa OrsaSportin sivuilla.

Viime vuonna Molde nappasi tuplamestaruuden. Yhtään sen vähempään Toivio ja muu ryhmä haluaa tuskin tänäkään vuonna tyytyä.

– Mestaruus ja cup-voitto velvoittavat, ja olemme olleet Norjan paras joukkue viime vuosina. Tärkein seuraava oma pelini on edessä Pohjois-Irlannissa Huuhkajien kanssa, ja siinä pitää olla kunnossa. Aloitetaan tärkeät voitot siis jo maaliskuussa.

– Huuhkajilla ja Moldella on samat tavoitteet, haluamme pärjätä kansainvälisillä kentillä paremmin. Minulle muuten erinomainen viime vuosi tarvitsee Eurokentillä parannusta. Huilataan nyt viikonloppu ja maanantaina jatketaan taas kovaa treeniä täynnä energiaa ja intoa, Toivio tunnelmoi.