Mestarien liigan neljännesvälierässä on nähty keskiviikkona kaksi huikeasti käsikirjoitettua ottelua. Tuskinpa edes Coenin veljekset olisivat pystyneet suunnittelemaan tällaisia kohtauksia.

Bayern Münchenin ja Shakhtar Donetskin välinen peli oli käytännössä ohi muutamassa minuutissa. Pallo vietiin pilkulle, Shakhtar sai punaisen ja loppu oli ilotulitusta.

Olexandr Kucherin 3. minuutin punaisen jälkeen peli oli pelkkää pöytäkirjaan kirjoittamista. Thomas Müller kertaa kaksi, Jerome Boateng, David Alaba, Holger Badstuber, Bastian Schweinsteiger ja Mario Götze saivat kaikki nimensä maalintekijätilastoihin.

Loppulukemat kirjattiin siis 7-0 ja Bayern jatkoon samoin lukemin!

Uskomaton PSG

Chelsean ja PSG:n välinen koitos oli uninen ensimmäiset 30 minuuttia. Sitten Zlatan Ibrahimovic tuli lujaa tilanteeseen ja sai suoran punaisen. PSG oli pakotettu vetäytymään ja sen mahdollisuudet näyttivät ohuilta.

Toisen jakson lopussa PSG:n matka näytti katkeavan. Kulmapotkun sekasorron keskeltä Gary Cahill pääsi tykittämään pallon verkkoon ja tilanteeksi 1-0.

PSG ei antanut kuitenkaan periksi. 86. minuutilla David Luiz nousi kulmapotkussa esiin ja puski pallon maaliin. Koska myös ensimmäinen osa oli päättynyt 1-1-lukemiin, jatkoaika kutsui.

Uutista kirjoitettaessa jatkoaika on juuri alkanut. (Päivitämme tuloksen uutiseen, kunhan ottelu on päättynyt.)