Mestarien liigan puolivälierän ensimmäisissä osissa ei nähty kuin yksi osuma, vaikka paikkoja kyllä riitti. Se ainoa maalikin tuli kyseenalaisesta rangaistuspotkusta.

Juventus nappasi varsin hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun AS Monacoa vastaan 1-0-kotivoitolla. Pelin voittomaali nähtiin vajaan tunnin kohdalla, kun Arturo Vidal sijoitti Ricardo Carvalhon tekemän rikkeen jälkeen yksitoistametrisen kylmästi vasempaan yläkulmaan.

AS Monacon pelaajat protestoivat voimakkaasti pilkkua. Hidastuskuvien perusteella vaikutti siltä kuin kompurointi olisi sittenkin tapahtunut rangaistusalueen ulkopuolella.

Kaikki auki Madridin derbyssä

Madridin derbyssä ei sen sijaan osumia nähty, vaikka kymmenen kutia lensi maalia kohti. Real Madrid oli osapuolista aktiivisempi ja laukoi ottelussa kahdeksan kertaa tolppien väliin. Valkopaidat oli myös tehdä avausosuman jo pelin alussa, mutta walesilaiskiituri Gareth Bale ei onnistunut hyödyntämään läpiajoa Diego Godinin huolimattoman virheen jälkeen.

Slovenialainen maalivahti Jan Oblak veti tuossa tilanteessa, kuten monessa muussakin paikassa tiistai-iltana, pidemmän korren. Voisikin sanoa, että Oblak oli ”man of the match” tiistai-iltana.

Jos pelin alussa Real Madrid oli aktiivisempi, loppua kohden Atletico sai enemmän painetta valkopaitojen päätyyn. Aivan viimeisillä minuuteilla Real-vahti Iker Casillas joutui venymään paraatitorjuntaan.

Mestarien liigan puolivälierät jatkuvat taas huomenna keskiviikkona. Tuolloin Porto kohtaa kotonaan Bayern Münchenin ja PSG saa vieraakseen FC Barcelonan.

Mestarien liigan tulokset (1. puolivälierät)

Atletico Madrid – Real Madrid 0-0
Juventus – AS Monaco 1-0