AIK:n suomalaistoppari Sauli Väisänen joutui nilkkavamman vuoksi leikkaushoitoon.

Väisänen satutti itseään Djurgårdenia vastaan toukokuun lopussa. Aluksi näytti siltä, että leikkausta ei tarvita, mutta toisin kävi. Röntgen antoi vielä vihreää valoa, mutta MRI ei.

– Kyllähän vammat ärsyttävät, etenkin kun sain polveeni tällin muutama viikko ennen sarjan alkua, paikallispelissä muuten senkin. Eniten ärsyttää se, että ligamentit olivat alkaneet parantua tosi hyvin, mutta leikkauksen syy oli sijoiltaan oleva peroneus-jänne. No, operaatio on tehty ja taas koettu jotakin uutta kun olin ensimmäistä kertaa nukutettuna, Väisänen kertoo pelaajatallinsa OrsaSportin sivuilla.

Topparille poissaoloa kertyy useampi viikko, mutta sentään Allsvenskan on nyt sopivasti tauolla. Niinpä niin montaa peliä ei sentään jää väliin.

– Leikkaus sujui hyvin, oli outo fiilis oli herätä heräämöstä kipsi jalassa. Kipsi pois muutamassa viikossa, sitten muovikenkä ja kolmisen viikkoa. Siitä sitten nopeasti juoksemaan ja takaisin kentille heinäkuun lopulla. Ei auta muuta kuin vetää itsensä puntilla rantavireeseen!