Real Madridin luotsi Rafa Benitez huokui tyytyväisyyttä lauantaisen La Ligan kierroksen jälkeen. Edes Cristiano Ronaldon maalittomuus ei häntä huolettanut.

Valkopaidat jäivät liigan avauspelissään maalittomaan tasapeliin Sporting Gijonin kanssa. Kun vastassa oli tällä kertaa Real Betis, odotettiin valkopaidoilta suurimaalista voittoa. Sellainen tulikin, kun loppulukemat kirjattiin 5-0.

Benitez iloitsi paitsi nollapelistä, mutta ennen kaikkea tehdyistä osumista.

– Pidän eniten siitä, että teimme viisi maalia. Sen jälkeen sitä haluaa, ettei päästä yhtäkään, Benitez sanaili espanjalaisen AS-lehden mukaan.

Vaikka Real Madrid onnistui heiluttamaan verkkoa useasti, ei yhtäkään osumista merkitty Cristiano Ronaldolle. Gareth Bale ja James Rodríguez osuivat kumpikin kahdesti, ja kertaalleen maalasi Karim Benzema.

Ronaldo on ollut kuitenkin peleissä aktiivinen, ja siitä muistutti myös Benitez.

– Hänellä oli eniten laukauksia maalia kohtia, aivan kuten Gijonissa. Se on positiivinen asia. Kukaan ei epäile hänen tasoaan. Hän tulee tekemään paljon maalia pitkällä aikavälillä, kunhan joukkue jatkaa paikkojen luomista, Benitez lisäili.

Myös FC Barcelona nappasi lauantaina tärkeän voiton. Viime kaudella Barca ei onnistunut kertaakaan kukistamaan Malagaa, mutta tämän sesongin alkuun tuo kirous rikkoutui. Vastapuoli kaatui kovan väännön jälkeen Camp Noulla 1-0-lukemin.