Chelsean omistaja Roman Abramovichilla olisi vaikeuksia löytää Jose Mourinholle väliaikainen korvaaja, kertoo The Telegraph -lehti.

Maanantaina samainen lehti kertoi, että Chelsea yrittää houkutella manageripestiin Pep Guardiolaa. Välimiesjoukko yrittää selvittää Guardiolan halukkuutta tulla Stamford Bridgelle ensi kesänä, kun menestysluotsin sopimus Bayern Münchenin kanssa päättyy.

Chelsean ongelmaksi jäisi vain se, kuka hoitaisi työtä tämän kauden ajan. Seurajohdossa uskotaan edelleen Mourinhoon, sillä hän sai viime kesänä uuden sopimuksen. Tulokset ja kurinpidolliset ongelmat heittivät kuitenkin tummia pilviä tulevaisuuden ylle.

Carlo Ancelotti ja Guus Hiddink olisivat parhaimmat vaihtoehdot väliaikaisiksi manageriksi. Kumpikin luotseista on myös ennättänyt aiemmin jo valmentaa lontoolaisseuraa. Hiddink olisi tiettävästi myös valmis tuuraajaan rooliin, Ancelotti sitä vastoin ei.

Ancelotti haluaisi suoraan pidemmän pestin, eikä hänellä olisi tarvetta moiseen lyhyeen varamiehen rooliin.

Guardiola on yhdistetty huhuissa vahvasti Manchester Cityyn, mutta hiljattain on liikkunut huhuja, joiden mukaan Lontoo olisi enemmän katalonialaisen mieleen.