Dortmund-pomo Hans-Joachim Watzke ei pidä Bayern Münchenin tavoittamista enää mahdollisena Bundesliigassa.

Dortmund on ollut pääosin erinomainen tällä kaudella uuden päävalmentajansa Thomas Tuchelin kanssa, mutta Bayern München näytti keskinäisessä ottelussa kaapin paikan 5-1-voitolla aiemmin syksyllä.

Bayern johtaa sarjaa 11 kierroksen jälkeen viiden pisteen erolla Dortmundiin. Kolmantena oleva Wolfsburg on puolestaan jo 10 pistettä kärjestä. Bayernin ainoa pistemenetys tuli viime perjantaina ottelussa Eintracht Frankfurtia vastaan, jonka paidassa Huuhkaja-vahti Lukas Hradecky jätti superjoukkueen nollille maalittomassa tasapelissä.

– Ei ole mitään järkeä edes puhua Bayernin tavoittamisesta. Bayern on menettänyt tällä kaudella vasta kaksi pistettä. Jos he jatkavat tätä menoa, he hukkaavat vain kahdeksan pistettä koko kaudella, Watzke kommentoi.

– Me keskitymme vain omiin suorituksiin ja pidämme jalat maassa. Olemme toki oikeassa kurssissa ja Tuchel on jättänyt jo jälkensä joukkueen pelaamiseen. Kausi on pitkä ja meidän pitää pysyä nälkäisenä.

Dortmund on viime kauden heikon sijoituksen vuoksi mukana eurokentillä vain Eurooppa-liigassa, missä joukkue isännöi torstaina azerbaidzhanilaista Qäbälää. Dortmund on kolmesta aiemmasta pelistä saalistanut kaksi voittoa ja tasapelin.