Real Madridista potkut viime kauden päätteeksi saanut Carlo Ancelotti haluaisi palata takaisin Valioliigaan – mutta tämä kausi tulee liian aikaisin.

Ancelotti tuntee Englannin futiskentät jo entuudestaan, sillä 56-vuotias italiainen voitti vuonna 2010 sekä Valioliigan että FA Cupin Chelsean peräsimessä. Pesti Chelseassa kesti vuodesta 2009 aina 2011 asti. Vaikka aikakauteen mahtui menestystä, päättyi pesti potkuihin.

Ancelotti on huhupuheissa yhdistetty Jose Mourinhon seuraajaksi ja paluuseen lontoolaisseuraan. Spekuloitu on sitäkin, jos kokenut italialainen ottaisi Manuel Pellegrinin saappaat täytettäväkseen Manchester Cityssä.

– Kaikista tärkein juttu on aloittaa: löytää seura, jossa on hyvä projekti ja joka on kilpailukykyinen. Jos se on Englannissa, vielä parempi, Ancelotti tuumi BBC:lle.

Ancelotti vietää parhaillaan sapattivuotta. Potkut tulivat keväällä vuosi sen jälkeen, kun Real Madrid oli juhlinut Mestarien liigan voittoa. Ancelotti elää juuri nyt ehkä hiukan yllättävässä suunnassa – Vancouverissa.

– Aion pysyä pois kauden loppuun asti ja löytää uuden seuran ensi kaudeksi, Ancelotti valotti suunnitelmiaan.