ESPN:n mukaan Chelsea tähyilee hyökkääjämarkkinoita tammikuun siirtoikkuna mielessään. Esiin on noussut Manchester Unitedista tuttu Javier ”Chicharito” Hernandez.

Chelsean alkukausi on ollut murheellinen, ja yksi ongelmakohta on ollut juurikin maalinteko. Joukkue on onnistunut tekemään vain 16 osumaa, kun kautta on takana jo 12 pelin verran. Kun katselee Chelsean hyökkääjien tehotilastoja ymmärtää huolen – Diego Costa, 2 osumaa; Radamel Falcao, 1 maali; ja Loic Remyn pyöreä nolla liigassa.

ESPN:n lähteiden mukaan Chelsea etsiikin tällä hetkellä sopivia kandidaatteja ratkaisemaan maalintekopulmaa. Tammikuussa uuden hyökkääjän hankinta on Chelsealle ensimmäinen ja tärkein tavoite.

Entinen ManU-hyökkääjä riveihin?

Viime kauden Real Madridissa lainalla pelannut Hernandez vaihtoi kesällä Bayer Leverkusenin riveihin. Saksassa meksikolainen on vakuuttanut ja tehnyt hyvää jälkeä. Kaikkiaan osumia on syntynyt jo 12 kappaletta, kun pelejä on takana seitsemän enemmän.

Tiedä sitten kuinka helposti 27-vuotias Hernandez olisi saatavilla. Leverkusenin seurajohto on ylistänyt vuolaasti uutta hankintaa.

Chelsean kiikarissa on myös Paco Alcacer. Valencian kärkimies on tehnyt viisi maalia La Ligassa tällä kaudella.