Real Madridin luotsin Rafa Benitezin kaudesta ei povattu helppoa ja ongelmat ovatkin jo alkaneet kasaantua.

Espanjalaislehti Marcan mukaan joukkueen sisällä on jo pientä skismaa, vaikka kautta on ehtinyt kulua vain kolme kuukautta. Yksi ongelma on sitoutumisen puute, sillä kaikki pelaajat eivät ole vielä omaksuneet Benitezin metodeja.

Yksi näistä pelaajista on Cristiano Ronaldo, jota on vieläpä viime viikkoina viety siirtohuhuissa toisiin ympyröihin. Ronaldoa hiertää ilmeisestikin se, että joukkueen pelityyli on turhan puolustava eikä mahdollisuuksia maalintekoon avaudu niin paljon kuin pitäisi.

Erilaisia ongelmia on myös Sergio Ramosilla, Denis Cheryshevillä ja Toni Kroosilla. Viimeisimpänä sopassa on myös James Rodríguez, joka ei pitänyt managerinsa sanoista medialle. Benitez kertoi Sevilla-pelin jälkeen lehdistölle, ettei kolumbialainen ollut riittävässä kunnossa pelatakseen enempää.

Valkopaidoilla on riittänyt ongelmia jo aiemmin, sillä pelaajien ja lääkäri Jesus Olmon kesken on ollut kiistaa. Pelaajat eivät luota Olmoon, ja he eivät haluaisi häntä pukukoppiin.

Pelikentälläkään ei ole kulkenut liigassa, sillä tätä pistetahtia Real Madrid olisi matkalla tuloksellisesti heikoimpaan saldoonsa seitsemään vuoteen.