Real Madridin faneille ei välttämättä riittäisi pelkästään Rafa Benitezin potkut. El Clasicon tiimellyksessä vaadittiin myös Florentino Perezin lähtemistä.

Jo ottelun puoliajalla valkopaitojen fanit huusivat ”Florentino ulos”. Huutoja korostettiin vielä heiluttamalla valkoisia lappuja.

Jos Perezin tilanne on nyt tukala, vielä pahempi lienee Benitezin. Luotsi on ollut tehtävissä vain viisi ja puoli kuukautta, eikä 0-4-tappion jälkeen asema voisi olla haavoittuvaisempi.

Benitez myönsi itsekin tehneensä virheitä valitessaan avauskokoonpanoa. Kritiikkiä sai esimerkiksi päätös pudottaa Casemiro penkille ja nostaa James Rodríguez sekä Karim Benzema sisään. Casemiro olisi voinut tuoda balanssia joukkueeseen, kuten hän on viimeiset pari kuukautta tehnyt.

Espanjalaisen AS-lehden mukaan Carlo Ancelottin potkut puoli vuotta sitten eivät miellyttäneet Real Madridin pukukopissa. Nyt nuo haavat ovat jälleen vedetty auki, sillä Real Madridin alkukausi on ollut takkuisa eikä avainpelaajien välit Beniteziin ole parhaimmat mahdolliset.

Espanjalaismediassa on jo jonkin verran jauhettu Benitezin potkuista. Perez saattaisi nyt tehdä näin jopa omaa asemaa suojellakseen. Ykkösvaihtoehto Benitezin seuraajaksi olisi Zinedine Zidane.

Benitezin kohdalla pohditaan nyt vain eron ajankohtaa Marcan mukaan – annetaanko potkut nyt vai kesäkuussa.