FC Barcelona alkaa saada tarpeekseen, sillä Juventuksen keskikenttämiehen Paul Pogban hankinta tulisi maksamaan järjettömän summan.

Urheilulehti Sport kirjoittaa, että Barcan kiinnostus uhkaa hälvetä suurten kustannusten vuoksi. Jotta Pogba saataisiin Barcelonaan tai ylipäätänsä mihin tahansa muuhunkaan seuraan, olisi kustannus 260 miljoonan euron luokkaa. Juventuksen vaatima 100 miljoonan euron siirtokorvaus olisi vasta alkusoittoa.

Agentti Mino Raiola haluaa myös pelaajalleen pitkän ja kalliin sopimuksen. Pestin yksityiskohdat olisivat kuuden vuoden pahvi ja 25 miljoonaa euroa vuosipalkaksi. Raiola lisäksi haluaisi myös kymmenen miljoonan euron komission kaupasta.

Kustannukset nousisivat siis peräti 260 miljoonaan euroon. Barcelonallakaan ei olisi moiseen varaa. Barca on jo pahasti velkaantunut seura, eikä tuota kuormaa voi enää nykyisestä liikoja kasvattaa.

Sportin mukaan Barca keskittyy tällä hetkellä esimerkiksi Lionel Messin ja Neymarin sopimusten pidentämisiin, eikä Pogban hankinta ole tärkeyslistalla korkealla ensi kesääkään ajatellen.

Raiola on ilmeisesti ajatellut käynnistää tarjoussodan, mutta Barcan lisäksi myös Manchester City olisi vetämässä jarrut pohjaan. Niinpä ainoa maksuhalukas ja -kyvykäs seura saattaa olla PSG.

Juvella tuskin on mitään syytä laskea hintaa, eikä Raiolakaan ole helpoin yhteistyökumppani komissionsa vuoksi. Pogbasta saattaa tulla myydessä maailmanennätyskallis, mutta Barca tuskin on tämän kaupan toisena osapuolena.

Hiljattain myös Mino Raiola on kommentoinut mahdollista kauppaa Barcaan. Raiola ei näe kauppaa mahdollisena (uutinen).