Chelsea haluaa tammikuun siirtoikkunassa Evertonin puolustajan John Stonesin riveihinsä. Daily Express -lehden mukaan tarjous olisi 40 miljoonan punnan luokkaa.

Manageri Jose Mourinho on kovasti halunnut nuoren englantilaisen riveihinsä, mutta viime kesänä tehtyihin tarjouksiin Everton ei suostunut. Jos Chelsea tekee heti vuoden alussa viidennen tarjouksen, uskoo Mourinho, että Stoneskin vaatii jo siirtoa pois Evertonista.

Chelsean alkukausi on ollut floppi, ja Stonesin hankinnan uskotaan kääntävän kelkkaa. Kaupalla on myös Roman Abramovichin tuki.

Evertonin kausi on ollut sen sijaan menestyksekäs ja joukkue taistelee jopa pääsystä Mestarien liigaan. Kovin paljon myyntihaluja seuralla ei siis tässä kohtaa pitäisi olla.

Chelsea saattaakin korottaa tarjouksensa jopa 45 miljoonaan puntaan. Paljon on kuitenkin Stonesista itsestään kiinni, onko hän halukas tässä kohtaa kautta vaihtamaan maisemaa.

Stones on yhdistetty siirtohuhuissa myös Manchester Unitediin. Chelsea lienee kuitenkin näistä kahdesta vaihtoehdosta ainakin tässä kohtaa todennäköisempi.