FIFA-ranking julkistettiin – ennätysvähän muutoksia sijoituksissa?

© Kuva: Juha Tamminen

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on julkaissut tuoreen FIFA-rankingin. Listalla lienee ennätysvähän muutoksia.

Sijoitukset kymmenen parhaan joukossa ovat täysin muuttumattomat. Belgia on edelleen listan ykkönen perässään Argentiina ja Espanja. Saksa on listan neljäs takanaan Chile ja Brasilia. Sijoilta 7-10 löytyvät edelleen Portugali, Kolumbia, Englanti ja Itävalta.

Suomen sijoituksessa on pientä takapakkia. Sinivalkoiset löytyvät nyt yhden sijan viime listausta alempaa, paikalta 44. Edelle on kiilannut Iran, joka nousi tuoreella listauksella kaksi sijaa.

Huuhkajien nykysijoitus on varsin hyvä, korkein sitten vuoden 2008. Vielä syyskuussa Suomi oli vasta sijalla 92. Huuhkajat keräsi viime syksyltä oivan määrän ranking-pisteitä, mikä selittää vahvan nousun.