© Kuva: Getty Images

Mitä valmentajavaihdoksen jälkeen – Gareth Balen tulevaisuus Real Madridissa riippuu tästä asiasta?

The Guardian -lehti tietää kertoa, että Gareth Bale aikoo seurata tarkkaan millaisen roolin Zinedine Zidane on hänelle valmis tarjoamaan.

Balella ei ole aikeita jättää seuraa Rafael Benitezin potkujen jälkeen, mutta joka tapauksessa walesilainen seuraa, miten Zidane käyttää häntä nyt kentällä nyt ja kauden loppuun. Erityisesti Balea kiinnostaa pelata jatkossakin pelikentän keskellä eikä laidalla.

Benitezin alaisuudessa Balen rooli valkopaidoissa nousi, ja valmentajavaihdos ei välttämättä ollutkaan hänen mieleensä. Bale on ollut hyvässä vireessä saadessaan mieluisan roolin. Bale haluaa jatkossakin pelata keskellä. Jos Zidane ei ole valmis häntä sinne laittamaan, se voisi asettaa Balen tulevaisuuden kysymysmerkin alle.

Balea kiinnostaa edelleen La Ligan voitto, sillä se uupuu hänen palkintokaapistaan. Bale myös rakastaa pelata seurassa ja uskoo olevansa oikeassa paikassa, jos hän haluaa joku päivä voittaa Ballon d’Orin. Siirron ei pitäisi siis olla ensimmäisenä hänen mielessään, vaikka Manchester Unitedin tiedetään kovastikin olevan walesilaisen perässä.

Zidane ymmärtää Balen tilanteen, ainakin sen perusteella mitä hän on julkisesti puhellut.

– Ymmärrän, että hän voi olla ärsyyntynyt Benitezin lähdöstä, koska Benitez oli hänelle tärkeä valmentaja, mutta hän tulee saamaan minulta samanlaisen kiintymyksen kuin Rafalta, Zidane lohdutteli.