© Kuva: Getty Images

No nyt on kova paukku – Ronaldinho saanut tarjouksia Valioliigasta!

Brasilialainen supertähti, urallaan parikin kertaa maailman parhaaksi valittu Ronaldinho on saanut tarjouksia Englannista.

Asiasta on kertonut Ronaldinhon veli Roberto, joka toimii myös FC Barcelonan entisen ykköstähden agenttina. Fluminensen paidassa viimeksi pelannut Ronaldinho on saanut tiettävästi parikin eri tarjousta Valioliigasta.

– Aasia tai Yhdysvallat ovat todennäköisempiä, Roberto kertoi The Timesille.

– Veljeni on kilpailija. Hän rakastaa voittamista: sitä ihmiset eivät ymmärrä hänessä. Hän haluaa edelleen pelata. Hänellä ei ole koskaan ollut vakavia loukkaantumisia, ja hänen kroppansa on täydellisessä kunnossa. Luulen hänellä olevan kolme tai neljä vuotta jäljellä, ehkä enemmän.

35-vuotias Ronaldinho on ollut pari kertaa lähellä siirtyä Valioliigaan. Vuonna 2003 FC Barcelona veti pidemmän korren kuin Manchester Unitedin. Pari vuotta sitten siirto Blackburniin jäi puolestaan vain puheiden tasolle.

Roberton mukaan Ronaldinho on nyt saanut ”enemmän kuin yhden puhelun” Englannista.

Ronaldinhon viimeisimmät pestit ovat olleet lyhyitä, mutta pelitaidot ovat edelleen varsin vakuuttavat.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!