Real Madridilla viisi supernimeä kiikarissa jo tammikuussa – siirtokielto koittaa kesällä!

Real Madridin uskotaan tekevän tukun huippuhankintoja jo tammikuussa, kun seura on asetettu siirtokieltoon ensi kesästä lähtien.

Sekä Real että Atletico Madrid saivat FIFA:lta siirtokiellon alaikäisten pelaajien sääntöjen vastaisesta hankkimisesta ja seurat eivät voi rekisteröidä pelaajia tulevana kesänä eikä vuoden 2017 tammikuun siirtoikkunoiden aikana. Seurat voivat vielä valittaa siirtokielloista Aiemmin Barcelona on kärsinyt vastaavan siirtopannan viime kesänä.

Brittilehti The Sunissa kerrotaan Real Madridin havittelevan viittä huippunimeä, joiden yhteishinta nousee jopa 250 miljoonaan puntaan.

Lehden mukaan seura havittelee viime kesänä jo seuraan siirtymässä ollutta David de Geaa ManU:sta, Eden Hazardia Chelseasta ja Sergio Agueroa Manchester Citystä. De Gean siirto oli jo seurojen kanssa sovittu, mutta paperitöiden viivästymisen vuoksi siirtoa ei ehditty suorittaa ennen takarajaa.

Lisäksi myös Bayern Münchenin Robert Lewandowskin ja Juventuksen Paul Pogban siirtymisen eteen tehdään Real Madridissa töitä.