Ei kelvannut ManU:lle – nyt 18 maalia 20 otteluun!

Javier Hernandez myytiin monien yllätykseksi ManU:sta viime kesän päätteeksi Bayer Leverkuseniin jota kuinkin 10 miljoonalla eurolla. Louis van Gaalin mukaan pelaajalle ei ollut käyttöä. Meksikolainen oli edellisen kauden jo lainalla Real Madridissa.

Chicharito-lempinimelläänkin tunnettu vikkelä kärkimies on tällä kaudella näyttänyt kuuluvansa hyökkääjien eliittiin, varsinkin viime kuukausina sopeutumisensa jälkeen.

Hän on tehnyt peräti 18 maalia 20:een edelliseen otteluun Leverkusenille. Tuorein osuma tiistaina ei tosin auttanut joukkuetta menestykseen, kun joukkue putosi Saksan cupista Werder Bremenille kärsityn 1-3-tappion myötä.

Tiistaina toinen välieriin edennyt joukkue oli Dortmund, joka kaatoi vieraissa Stuttgartin 3-1-lukemin. Keskiviikkona pelataan Heidenheim-Hertha- ja Bochum-Bayern-puolivälierät.