© Kuva: Juha Tamminen

Entinen maajoukkuehyökkääjä liiganousijan riveihin

Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut PK-35 Vantaa on tehnyt sopimuksen kärkimies Njazi Kuqin kanssa.

Kokenut hyökkääjä pääsee PK-35 Vantaassa tuttuun valmennukseen, sillä päävalmentajana on isoveli Shefki Kuqi.

Tunnen ”Nassen” ja joukkueeni, joten tiedän hänen olevan meille selkeä vahvistus. Hän on samassa tilanteessa kuin muutkin. Kauden alkuun on vielä paljon aikaa, joten tässä vaiheessa on tärkeää pysyä terveenä ja saada minuutteja, Shefki Kuqi kertoi seuran kotisivuilla.

32-vuotias hyökkääjä pelasi viimeksi Suomessa kaudella 2011, jolloin hän iski TPS:n paidassa 21 ottelussa 8 maalia. Lisäksi hän on edustanut kotimaan kentillä aiemmin FC Jokereita ja FC Lahtea. Suomen A-maajoukkueessa Kuqi on pelannut 12 ottelua, joissa hän on viimeistellyt viisi maalia.

Ulkomailla hän on edustanut peräti 11 eri seuraa ja ollut lisäksi kahdessa muussa lainalla. Kuqi on kartuttanut kokemusta niin Englannin, Skotlannin, Italian, Saksan kuin Kreikankin sarjoissa. Viimeksi hän pelasi viime kaudella saksalaisessa SG Sonnenhof Groβaspachissa.