© Kuva: Getty Images

HJK lyö rahoiksi: Leverkusen ostaa Joel Pohjanpalon ”merkittävällä summalla”

Bayer Leverkusen käyttää optionsa ja ostaa HJK:n Joel Pohjanpalon merkittävällä summalla, HJK tiedottaa verkkosivuillaan.

HJK:n kasvatti Joel Pohjanpalo siirtyy Bayer Leverkuseniin, kun saksalaisseura haluaa käyttää optionsa ostaa Pohjanpalo pysyvästi HJK:sta. Pohjanpalo on jo kahden vuoden ajan ollut lainalla Leverkusenissa, josta hänet on edelleen lainattu täksi pelikaudeksi Düsseldorfiin.

Pohjanpalon siirtosumma on HJK:n seurahistorian yksi merkittävimmistä.

– Kiitokset HJK:n organisaatiolle ja faneille. HJK on mun seura, jossa on ollut hieno yhteinen matka ja jos tulen joskus takaisin Suomeen, tulen ilman muuta Klubiin, Pohjanpalo iloitsee seuran verkkosivuilla.

21-vuotias Pohjanpalo pelasi HJK:ssa 2006–2013 voittaen muun muassa kolme Suomen mestaruutta. Hänet muistetaan Veikkausliigan nopeimmasta hattutempusta.