© Kuva: Getty Images

Juventus-pomo raivona Bayern-ottelun ”ratkaisuhetkestä” – Pep Guardiola kuittasi takaisin

Juventus siirtyi eilen yllättäen peräti 2-0-johtoon Bayern Müncheniä vastaan pelatussa Mestarien liigan neljännesvälierässä.

Ottelun 23. minuutilla Juventuksella oli mahdollisuus haudata Bayernin jatkohaaveet lopullisesti, kun Alvaro Morata pääsi nokikkain Manuel Neuerin kanssa. Espanjalaiskärki onnistuikin chipillään ohittamaan Neuerin, mutta tilanne tuomittiin paitsioksi.

Hidastusten perusteella näytti kuitenkin, että Morata ei ollut paitsiossa. Juventuksen toimitusjohtaja Beppe Marrotta kertoi taiston tauottua, että tuomio oli jatkopaikan kannalta ratkaiseva. Bayernhan nousi lopulta 4-2-jatkoaikavoittoon.

– Alvaro Moratan hylätty maali olisi muuttanut ottelun ratkaisevasti. Tietyt virheet ovat kohtalokkaita tällä tasolla, totesi Marotta Mediaset Premiumille.

– En aio etsiä alibeja, mutta toivon, että italialaista jalkapalloa suojellaan jatkossa paremmin. Jotkut tuomariratkaisut ovat tuskallisia.

Bayern Münchenin päävalmentajalle Pep Guardiolalle kerrottiin Marottan kommenteista, ja espanjalaisluotsi kertoi odottavansa suurseuralta enemmän.

– Juventus on liian iso seura valittaakseen tällaisesta. Hävittyäsi kättelet vastustajat ja lähdet kotiin. Onnittelet heitä.

Lähde: ESPN