© Kuva: Juha Tamminen

Kumpi PK-35 Vantaa tänään nähdään kentällä? – maaliodotukset ainakin korkealla!

PK-35 Vantaa on pelannut tällä kaudella kolme ottelua. Kaksi ensimmäistä – molemmat kotipelejä – päättyivät värikkäiden tapahtumien jälkeen tappioihin. Viimeisin ottelu vieraissa toi joukkueelle kauden avausvoiton, kun KuPS kaatui vieraissa 3-2-lukemin vahvan esityksen jälkeen.

Kolmessa ottelussa on nähty peräti 14 maalia, joten viihdyttävyysarvo on sinällään ollut korkealla.

Shefki Kuqin luotsaama vantaalaisseuraa kohtaa kotonaan sunnuntaina VPS:n, ja kysymys kuuluukin: kumpi vantaalaisjoukkue kävelee kentälle: se joukkue, joka on kahdesti romahtanut kotona vai se, joka pelasi henkisesti viileämmin vieraskentällä.

Kuqi itse kertoi KuPS-voiton jälkeen, että vierasmatka tuli hyvään saumaan, kun joukkue on kärsinyt jos jonkinlaisista suorituspaineista kotikentällään.

VPS, kuten myös PK-35 Vantaa, rakentaa peli-identiteettiään pallonhallintaan ja onkin mielenkiintoista nähdä, kumpi ottaa pelin hallintaan.

– He ovat muuttaneet pelaamistaan paljon [viime kaudesta]. VPS osoitti HJK:n vieraana [kauden avauspelissään], että he yrittävät pelata hyökkäävästi ja syöttökombinaatioiden kautta, PK:n valmentajistoon kuuluva Jose Riveiro kommentoi seuran kotisivuilla.

Molemmat joukkueet yrittävät pelata samalla tavalla, joten toivon yleisön näkevän huomenna hyvän ja viihdyttävän ottelun.