© Kuva: Getty Images

Jäätävää neuvottelua: Dortmund ei päästä tähtipelaajaansa helpolla – jopa 40 miljoonan euron siirtopyyntö?

Borussia Dortmund tiedotti viime viikolla, että joukkueen toppari Mats Hummels on ilmoittanut halustaan siirtyä Bayern Müncheniin. Seura kertoi, ettei aio päästää Hummelsia muille maille helpolla ja että se vaatii merkittävää siirtokorvausta tähtipelaajastaan, jonka sopimus päättyy kesällä 2017.

Vaikka miehen sopimusta on vain vuosi jäljellä, ei Hummels ole pääsemässä Baijeriin alehintaan. Saksassa uskotaan, että Dortmund saattaa vaatia 27-vuotiaasta Bayern-kasvatista peräti 40 miljoonaa euroa.

Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke ei ole myöskään kokenut tarvetta pitää neuvotteluja vain seurojen välisenä, sillä mies on kertonut Süddeutsche Zeitung -lehdelle neuvottelutaktiikastaan koskien Hummelsia.

– Olemme asettaneet siirtopyynnön, joka ei ole neuvoteltavissa. Joko se maksetaan 100-prosenttisesti, tai sitten siirtoa ei tapahdu.

Hummels on pelannut Dortmundissa vuodesta 2008 saakka. Mies siirtyi seuraan juurikin Bayernista.

Bayern kohtaa huomenna tiistaina Atletico Madridin Mestarien liigan välierän toisessa osaottelussa.

Kertoimet(Expekt)

Bayern – Atl. Madrid ti 3.5. klo 21.45

1,65 – 3,75 – 5,60