© Kuva: Getty Images

Neljä maalivahtia tasapäin Valioliigan nollapelitilastossa ennen päätöskierrosta

Valioliigan mestaruus on jo varmistunut sensaatiomaisesti Leicesterille, mutta panoksia vielä riittää kärkisijojen suhteen ja henkilökohtaisista meriiteistä.

Esimerkiksi Mestarien liigan sijoista taistellaan vielä. Kolme parastahan saa suoran paikan lohkovaiheeseen ja neljäskin pääsee karsinnan viime vaiheeseen.

Kakkosena oleva Tottenham on jo varmasti top3:ssa, kolmosena nyt oleva Arsenal voi vielä yltää sijoille 2-4. Tottenhamille Arsenalin nokittaminen ylipäätään olisi henkisesti äärimmäisen tärkeää tulevaisuutta ajattelen, koska joukkue on jäänyt järjestäen paikallisvastuksensa taakse Valioliigassa.

Manchester City on neljännesä sijassa kiinni, mutta myös ManU voi vielä ohittaa paikallisvastuksensa.

Neljällä vahdilla 15 nollapeliä

Henkilökohtaisten meriittien osalta maalivahtien Golden Glove -palkinnosta käydään vielä kiivasta taistelua. Palkinto myönnetään useimpaan nollapeliin yltäneelle maalivahdille. Palkinto voidaan myös jakaa usean kesken.

Ennen päätöskierrosta peräti neljä maalivahtia on kirjauttanut itselleen 15 nollapeliä: Arsenalin Petr Cech, Manchester Cityn Joe Hart, ManU:n David de Gea sekä Leicesterin Kasper Scheimechel.

Todennäköisin nollapeliin päätöskierroksella yltävä maalivahti on Cech, koska Arsenal pelaa kotonaan sarjan heittopussia Aston Villaa vastaan.

Leicester kohtaa vieraissa Chelsean, City vieraissa Swansean ja ManU kotonaan Bournemouthin.

Maalivahdeista Hart on voittanut palkinnon aiemmin peräti neljästi ja Cech kolmesti.

Päivitys 15.5. klo 18.12. ManU:n vastustaja.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!