© Kuva: Getty Images

Mario Götzen siirrolle ei irtoa vahvistusta – ”En halua sanoa siitä enempää”

Bayern Münchenin riveissä pahasti sivuteille joutunut ja paljon kritiikkiä otteillaan saaneen Mario Götzen seuraava osoite on selkiintymässä, mutta sen suhteen lopullista varmistusta ei nähdä vieläkään.

Götzeä on ehditty huhuta muun muassa Valioliigaan, mutta siellä kiinnostus on lopulta jäänyt vähäiseksi.

Monipuolisen saksalaisfutaajan perässä väitettiin olevan varsinkin Liverpool ja Tottenham, joista Liverpool päätyi nappaamaan itselleen Sadio Manen ja Tottenham puolestaan ei ole jättänyt tarjousta hänestä.

Mirrorin mukaan näin ollen Borussia Dortmund on jäänyt suorastaan ainoaksi kilpailijaksi ja Götze onkin palaamassa seuraan kolmen Bayern-vuoden jälkeen.

Siirtosumma tulisi olemaan saksalaislehden Bildin mukaan noin 27 miljoonaa euroa.

Vielä kuitenkaan siirrolle ei ole tullut vahvistusta.

– En halua vahvistaa sitä. En halua sanoa siitä enempää, Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke murjaisi.

Götze puhui vielä kesän alkuvaiheilla halustaan jatkaa Bayernissa ja tehdä yhteistyötä uuden managerin Carlo Ancelottin kanssa. Nyt hänelle kuitenkin kerrottiin, ettei hän kuulu seuran tulevaisuuden suunnitelmiin.

Mikäli siirto Dortmundiin tapahtuu, kuten useammat lähteet ovat väittäneet, palaa Götze seuraan, missä hän pelasi junioriuransa ja ensimmäiset ammattilaisvuotensa. Bayerniin hän siirtyi kesällä 2013 yhteensä 37 miljoonan euron siirtosummalla.