© Kuva: Juha Tamminen

SJK:lla tänään historiallinen UCL-ottelu – Näin näet ottelun ilmaiseksi!

SJK pelaa historiansa ensimmäisen UEFA Champions League -karsintaottelun, kun se kohtaa toisen kierroksen 1.osassa BATE Borisovin.

Ottelu pelataan Valko-Venäjällä Borisov Arenalla klo 21 alkaen. Toinen ottelu on vuorossa viikkoa myöhemmin Seinäjoella.

– Tiukka ottelupari tulee ja tiedämme että meidän täytyy onnistua joka osa-alueella erittäin hyvin, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari sanoo tiedotteessa.

– On hyvä että pääsemme aloittamaan vieraissa. Saamme siten ratkaisun omalle kotikentällemme. Ja on erittäin tärkeää että saamme täällä sellaisen tuloksen, että voimme voittaa tämän otteluparin sitten myöhemmin kotona, Valakari lisää.

SJK:n terveystilanne on hyvä ja Valko-Venäjällä ovat kaikki sopimuspelaajat paitsi nuoret Aleksis Lehtonen, Arttu Aromaa ja Emil Lidman.

Kaksiosaisen otteluparin voittaja ratkeaa yhteistuloksella. Voittaja etenee karsintojen kolmannelle kierrokselle.

UnibetTV näyttää verkkosivuillaan tiistain ottelun yksinoikeudella Suomessa. Kello 21 Suomen aikaa alkavan ottelun katsominen on ilmaista. Sen katsominen vaatii rekisteröitymisen, mutta ei vedon asettamista. Lisätiedot ja ohjeet löytyvät tämän uutisen alta!