© Kuva: Getty Images

Valioliiga-manageri raivosi: ”Turha tästä on puhua, kukaan ei kuuntele”

Tottenham Hotspurin manageri Mauricio Pochettino ei peitellyt pettymystään tiuhaan otteluohjelmaan. Tottenhamin tähtimaalivahti Hugo Lloris loukkaantui heti Valioliiga-avauksessa ja joutuu olemaan poissa noin neljä viikkoa.

Pochettino antoi täyslaidallisen kritiikkiä päättäville jalkapallopomoille. Lloris pelasi kaikki Ranskan ottelut kesän EM-turnauksessa, joten lepoaika on jäänyt ranskalaisvahdilla vähäiseksi.

– Olisiko minun pitänyt lepuuttaa Hugo enemmän? Mielummin puhuisin siitä, miten meidän pomomme asioita hoitavat. Et vain voi pelata EM-turnauksessa ja aloittaa kautta 13. elokuuta, Pochettino jyrisi toimittajille.

– Ihmiset, jotka eivät koskaan ole pelanneet jalkapalloa, tekevät päätökset. Olen ajoittain samaa mieltä Diego Maradonan kanssa siitä, että päätöksen tekijät eivät ole edes koskeneet palloon, Tottenham-luotsi jatkoi.

Pochettino ymmärtää, että nykyjalkapallo on raakaa bisnestä, mutta silti hän toivoisi muutoksia.

– Urheilijoita pitäisi kunnioittaa. Siksi olisi tärkeää organisoida kilpailut paremmin tulevaisuudessa, mutta turha tästä on puhua, kun ei kukaan kuuntele, Pochettino harmitteli.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!