© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajille surkeita uutisia – kokoonpano muuttuu Islanti-pelistä

Huuhkajat kohtaa sunnuntaina Kroatian MM-karsintaottelussa. Islanti-peli oli kova koettelemus joukkueelle niin henkisesti kuin fyysisestikin, sillä monen pelaajan pelikunto on kysymysmerkki ennen ottelua.

Pahimpana takaiskuna Yle uutisoi, että Perparim Hetemaj jätti joukkueen lauantaiset harjoitukset kesken pidellen takareittään. Hetemajn poisjäänti olisi valtava takaisku Suomen keskikentälle. Hetemaj oli ehdottomasti yksi Suomen onnistujista Islannissa.

Lisäksi päävalmentaja Hans Backe kertoi, että ainakin Eero Markkasen ja Alexander Ringin pelikunto on arvoitus. Backen mukaan Markkasen tilanne katsotaan sunnuntaina, mutta Ring antoi lupauksia herättävän lausunnon omasta pelikunnostaan.

– Kipu on todennäköisesti peräisin ainakin osin matkustamisesta. En näe, miksi en pystyisi pelaamaan ja antamaan kaikkeani, Ring sanoi Ylelle.

Lisäksi poissa on Roman Eremenko, joka on UEFA:n asettamassa väliaikaisessa pelikiellossa. Hänen tilalleen joukkueeseen nostettiin SJK:n maalitykki Roope Riski.

Suomi – Kroatia pelataan sunnuntaina kello 19.00 Tampereella.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!